Hälsostugan Graninge

Västernorrlands län

Information

571210-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hälsostugan Graninge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälsostugan Graninge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Hälsostugan Graninge finns i.

Hälsostugan Graninge har varit registrerat sedan 2000-09-29 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälsostugan Graninge så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hälsostugan Graninge är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Hälsostugan Graninge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälsostugan Graninge så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massage och zonterapi samt försäljning av produkter för alternativa behandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälsostugan Graninge och det är Eliasson, Mona Rose-Marie som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,