Skärvsta allehanda

Västernorrlands län

Information

Skärvsta allehanda hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Skärvsta allehanda finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Skärvsta allehanda tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Skärvsta allehanda har haft sedan 2004-02-05. Skärvsta allehanda har funnits sedan och 2004-02-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skärvsta allehanda så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6621117.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Skärvsta allehanda har idag 580606-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Skärvsta allehanda

Svets & smide:nytillverkning och reparationer inom området. Måleri: Traditionellt måleri och dekorationsmåleri. Sprutlackering av köksluckor, möbler plåt. Snickeri:Renovering av möbler och andra snickerier, viss nytillverkning. Caf+everksamhet, kurser och uthyrning av lokaler.

I Skärvsta allehanda så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedström, Hans Bengt Christer som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .