A.L.L. Konsult, Lindell

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och A.L.L. Konsult, Lindell är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och A.L.L. Konsult, Lindell är ett av dem. Statusen för A.L.L. Konsult, Lindell är att Bolaget är aktivt.

A.L.L. Konsult, Lindell är ett Enskild firma och skapades 1996-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som A.L.L. Konsult, Lindell ska trivas.

A.L.L. Konsult, Lindell är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom redovisning. Handel med sybehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A.L.L. Konsult, Lindell är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är A.L.L. Konsult, Lindell och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med A.L.L. Konsult, Lindell så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-10758.

.

De som är på något sätt har med A.L.L. Konsult, Lindell är Lindell, Anna-Lena som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A.L.L. Konsult, Lindell har 580829-XXXX som sitt organisationsnummer.