Akvarie-Leasing i Sollefteå

Västernorrlands län

Information

590117-XXXX är organisationsnummer för bolaget Akvarie-Leasing i Sollefteå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Akvarie-Leasing i Sollefteå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Akvarie-Leasing i Sollefteå finns i.

Akvarie-Leasing i Sollefteå har varit registrerat sedan 1997-06-26 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Akvarie-Leasing i Sollefteå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Akvarie-Leasing i Sollefteå är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Akvarie-Leasing i Sollefteå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Akvarie-Leasing i Sollefteå så kan ni göra det på telefon genom 0620-16603 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning och skötsel av akvarier i offentlig miljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Akvarie-Leasing i Sollefteå och det är Nordin, Nils Jonne som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,