Sollefteå Skylt & Gravyr

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Sollefteå Skylt & Gravyr. Det finns flera företag som liknar Sollefteå Skylt & Gravyr i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sollefteå Skylt & Gravyr är registrerat F-skatt och har varit det sedan -0001-11-30 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1993-04-15 så har Sollefteå Skylt & Gravyr varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sollefteå Skylt & Gravyr och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteå Skylt & Gravyr så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sollefteå Skylt & Gravyr så kan ni göra det på 0620-82799.

Verksamheten skall vara tillverkning och försäljning av graverade, frästa skyltar. Elinstallationer och försäljning av elmaterial.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sundberg, Christer Lennart som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sollefteå Skylt & Gravyr har 590421-XXXX som sitt organisationsnummer.