Mats Tele Entreprenader

Västernorrlands län

Information

590523-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mats Tele Entreprenader. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats Tele Entreprenader är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Mats Tele Entreprenader finns i.

Mats Tele Entreprenader har varit registrerat sedan 1999-10-06 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats Tele Entreprenader så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Mats Tele Entreprenader är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Mats Tele Entreprenader är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mats Tele Entreprenader så kan ni göra det på telefon genom 0622-10880 eller genom brev på följande adress:

Teleservice fast och Mobil telefoni.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats Tele Entreprenader och det är Persson, Mats Ivar Markus som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,