Bölens Gris och Potatis

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Bölens Gris och Potatis är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bölens Gris och Potatis är ett av dem. Statusen för Bölens Gris och Potatis är att Bolaget är aktivt.

Bölens Gris och Potatis är ett Enskild firma och skapades 1996-04-19. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bölens Gris och Potatis ska trivas.

Bölens Gris och Potatis är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Jord- och skogsbruk, slaktsvinsuppfödning, potatis-, spannmåls- och vallodling och vedförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bölens Gris och Potatis är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bölens Gris och Potatis och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bölens Gris och Potatis så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0621-10992.

.

De som är på något sätt har med Bölens Gris och Potatis är Falkensson, Annika Elisabeth som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bölens Gris och Potatis har 590701-XXXX som sitt organisationsnummer.