KVARNÅ TIMMERHUS

Västernorrlands län

Information

KVARNÅ TIMMERHUS är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som KVARNÅ TIMMERHUS finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KVARNÅ TIMMERHUS är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

KVARNÅ TIMMERHUS som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1988-09-14. Men sedan 1991-01-01 så har KVARNÅ TIMMERHUS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KVARNÅ TIMMERHUS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0621-10158.

Sollefteå arbetar för att bolag som KVARNÅ TIMMERHUS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för KVARNÅ TIMMERHUS. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Entreprenadtjänster inom skogsbruket samt uthyrning av mini- processor. Tillverkning, försäljning och montering av timmer- husstommar.

Firmatecknare för KVARNÅ TIMMERHUS är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KVARNÅ TIMMERHUS och det är följande personer, Johansson, Jan Roger som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Johansson, Pia Susanne som är född 1961 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för KVARNÅ TIMMERHUS är 591212-XXXX.