Birgers Allservice Junsele

Västernorrlands län

Information

Birgers Allservice Junsele hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Birgers Allservice Junsele finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Birgers Allservice Junsele tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Birgers Allservice Junsele har haft sedan 1997-01-01. Birgers Allservice Junsele har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Birgers Allservice Junsele så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0621-10339.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Birgers Allservice Junsele har idag 600126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Birgers Allservice Junsele

Handel med snöskotrar, släpvagnar, gräsklippare, skotertillbehör, fiskeutrustningar och VVS-artiklar.

I Birgers Allservice Junsele så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Häreskog, Karl Ivan Birger som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .